GuidePedia

0

Δεν χώραγε αμφιβολία! Μέσα από το κελί του ζωολογικού κήπου και σε συνδυασμό με το ταλέντο που είχε αποκτήσει από τις αμέτρητες παρατηρήσεις ανθρώπων, είχε καταλήξει στο εξής ακράδαντο συμπέρασμα. Η γεμάτο καμπύλες αιθέρια ύπαρξη που πέρναγε κάθε πρωί, του έριχνε λάγνες ματιές.

Ναι ήταν πίθηκος βέβαια, αλλά δεν ήταν ένας τυχαίος πίθηκος. Ήταν ένας ανώτερος πίθηκος της τάξης των ουρακοτάγκων και ας μη γελιόμαστε, ο θεός τον είχε προικίσει έτσι που και ένα άλογο θα αισθανόταν άσχημα. Επίσης και το σπιτάκι του το είχε, εξασφαλισμένη τροφή κάθε μέρα και πριβέ μετακινήσεις με κινούμενο του ιδιωτικού τομέα. Όχι άσχημα για την Ελλάδα της κρίσης.

Οπότε η απορία του για το άνοιγμα των φτερών της εν λόγο κυρίας δεν σχετιζόταν με τα εξωτερικά και κοινωνικά χαρίσματα του, όσο με το ότι η εν λόγο γυναίκα ήταν… Πορνοστάρ. Τα αμέτρητα περιοδικά που κοίταζαν βιαστικά οι περαστικοί και τα πέταγαν απαξιωτικά όποτε έβλεπαν κάποιο γνωστό, τον έκαναν να την αναγνωρίσει άμεσα.

Πως πλησιάζεις μια πορνοστάρ; Πως συγκλονίζεις μια κοπέλα που είναι επαγγελματίας του σεξ; Το πας σοβαρά; Είσαι έτοιμος να ακούσεις να μιλάνε για την κοπέλα σου πεινασμένοι γυμνοσάλιαγκες; Αν το πας χαλαρά, θα μπορείς να παινευτείς στους κολλητούς σου ή θα σου πουν σιγά το κατόρθωμα;

Τελικά κατέληξε, η πολύ σκέψη δημιουργεί πολιτισμό. Την επόμενη μέρα θα έκανε την κίνηση του. Αυνανίστηκε λίγο για να είναι έτοιμος, έβγαλε τις ψείρες του και έφαγε την μία από τις δύο μπανάνες σε περίπτωση που χρειαστεί την άλλη.

Αύριο θα έκανε σεξ!!!

Η Πορνοστάρ έκανε το πρωινό της joking στον ζωολογικό κήπο με μια ροζ αθλητική φόρμα η οποία διέγραφε τα οπίσθια της σε σημείο που την κοίταζε και η λεσβία στρουθοκάμηλος. Ναι την ήθελε όσο και ο πίθηκος.

Καθώς πλησίαζε λοιπόν.

- Γεια σου κούκλα.

- Σας ξέρω;
- Είμαι ο ουρακοτάγκος Βαγγέλης και έχω δει πως με κοιτάζεις και ήθελα απλώς να σου πω ότι το θέλω όσο και συ.
- Τι ακριβώς θέλω;

Τότε ο πίθηκος έβγαλε την μπανάνα, την πλησίασε στα γεμάτο σιλικόνη βυζιά και της έριξε μια όλο λάγνα ματιά. Άνοιξε την πόρτα, την έβαλε μέσα και χωρίς να χάσουν χρόνο, επιδόθηκαν σε ένα ζωώδες σεξ με σκυλίσιες και αέρινες στάσεις! Το θέαμα έκανε όλα τα ζώα τριγύρω να χειροκροτούν και να ζητωκραυγάζουν.

Όταν τελειώσανε ο πίθηκος χαμογέλασε, αγκάλιασε την πορνοστάρ, της χάιδεψε τρυφερά τα στήθη, συνειδητοποίησε ότι η μόνη διαφορά των ζώων με τους ανθρώπους είναι η λογική, κάτι την οποία και αυτή την ξεχνάνε γιατί τους αρέσει να είναι ζώα και είπε:

- Τι λες να στο δεύτερο γύρο να έρθει και η στρουθοκάμηλος;;;

--------------------------------------------------------------------

Ιστορίες κουλτούρας, ευγενούς παλινδρόμησης και πνευματικής μετεξέλιξης no.1
by DrD

Post a Comment

 
Top